Stulen KTM690

En vän har blivit bestulen på sin hoj, så jag lägger in foton och text från honom. Sätt igång NU och sök, spana, lyssna!


KTM 690 Enduro R -12 ombyggd till äventyrshoj med Rallyraid extratankar, Britannia Composites framruta, Kahedo sadel och mycket mer.
142667696472882700_resized-3655369

“OK, här hela story i kortfattning: Igår (16 mars-2015) fick jag kontakt med killen som verkade intresserad att köpa hojen. Ville komma igår kväll, men jag blev skeptisk och ordnade möte idag vid dagsljus. Han kommer med kompis och bil och jag får bilnycklar. Kollade identiteten under dagen och ganska ok SMS konversation pågick om betalningsdetaljer etc. Killen visa mig kort körkortet, sticker iväg med hojen och kompisen väntar med mig nära bilen. När jag ta en steg åt sidan rivstartar han med bilen och båda är borta. Tydligen fick jag fel nycklar. Nu kan ni säkert tänka “hur kan han vara så naiv…” men detta är min första (och kanske sista till privat) försäljning av mc ……

Naiv? Ja, tydligen. Men hela kuppen var mycket väl planerat. Bilen och regskyltarna passar inte heller ihop och telefonnummer och angivna ID är säkert också stulen. Glad att jag gick ifran oskadat (utöver den j… känslan att blir så j…. lurat) för de här killarna gör detta säkert inte första gång och då vet man inte vad det finns för vapen i byxfikan… Min · Gefällt mir

PS: två killar med Mellanösternbakgrund, han som körde hojen ca 1.65 – 1.70 cm kort mörkt hår, hans kompis samma invandrarbakgrund och lika gammal, ca 20 – 25. Bilen en vinröd Nissan familjekombi med gråa stolar, äldre modell och säkert över 10 år gammalt.

Jag utlovar 5000 SEK i belöning för tips som ledar till arrestering av de här kriminella killar!”


Ni som har Facebook kan läsa mer här eller här.

Kommentera via Facebook

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.