Vi besökte Högbo Qvarn där Jernviken MC har onsdagsträffar.

Planen var att jag skulle skjutsa Lena på min KTM 790 Adventure R till Nordqvist Racing där vi skulle hämta Lenas motorcykel och sen skulle vi köra till Högbo Qvarn, där Jernviken MC har onsdags fika.

Men det hade blivit något strul med en annan motorcykel så de hade inte ens börjat med Lenas BMW 700 GS. Därför beslutade vi oss att ta bilen till Högbo för att träffa många trevliga motorcyklister och äta goda glassar.

Högbo Qvarn är ett trevligt ställe.

Helt rätt tycker även Jernviken MC.

Änderna har ett eget hus och idag hade jag tagit med min Nikon Coolpix P1000 kamera som har grym zoom, så jag kunde se vad änderna höll på med.
Det hade redan kommit ett gäng motorcyklister.


Alla motorcyklister kunde köpa goda mackor till ett specialpris.Men Lena och jag köpte glass istället.
De gör grymma glasskreationer och detta är en Lemonizer.

Men Lena och jag nöjde oss med några kulor toppat med mjukglass.

När vi hade ätit upp glassarna kollade vi lite på motorcyklarna.

Den här HD’n hade grym krom. Kolla handen som håller i backspegeln.

Grymt.Det började bli dags att dra hemåt.

Om ni tycker att detta såg trevligt ut så kan ni gärna besöka Högbo Qvarn. Men har du eller är intresserad av motorcyklar så föreslår jag att du åker dit på en onsdag mellan 17:30 och 20:00 för då har Jernviken MC onsdags fika.

Kommentera via Facebook

Comments are closed.