Adventure (+extra) Days 2017


Uppdatering 2017-08-19

Snart är det dags för Adventure Days och extradagarna igen, men det har inte varit lätt och är fortfarande inte helt klart, att fixa boende till extradagarna.

Problemet som uppstår är att jag vill att stugan/stugorna som jag hyr redan från måndagen, ska övergå i Adventure Days evenemang på torsdagen. Men detta är tydligen ett svårt problem att lösa så Säfsen resort hänvisar till Touratech och vise versa.

Så om det inte blir nån rätsida på detta, dvs. MYCKET klara riktlinjer, nu i vinter då jag planerar inför nästa år, då blir det en helt oberoende bokning. Dvs. att jag bokar en eller flera stugor från söndag – torsdag. Detta innebär då att vi måste ta med oss egna lakan, örngott och handdukar samt att vi måste städa ur stugan/stugorna på torsdagen. Sen kanske vi måste flytta till andra stugor som Touratech hänvisar till.

Vad sägs om det upplägget?


Precis som förra året har jag tänkt att vi “grusbusar” ska få några extra kördagar än själva eventet Adventure Days. Planen är att vi kör grusvägar till Säfsen på måndagen den 11 september. På kvällen checkar vi in i en Dalen-stuga, sen kör vi egna rundor på tisdagen, onsdagen och torsdag förmiddag, för att sedan ansluta till själva träffen på torsdag eftermiddag. Efter frukosten på söndagen den 17 september kör vi naturligtvis grusvägar ända hem. Det låter väl trevligt?

Kök finns i stugorna så vi kan tillaga både gemensam frukost och mat, innan evenemanget startar. Mat kan vi handla i affären i Fredriksberg, så då behöver maten under extradagarna inte bli så dyr, men förresten finns det inget annat alternativ då restaurangen på Säfsen är stängd och öppnar först på torsdag kväll. Om vi kör dagsturer så käkar vi naturligtvis lunch ute på nån restaurang.

En Dalenstuga kostar ca. 3000:- för 4 extra nätter.
Själva Adventure Days har de sänkt priset lite på i år, så nu kostar det från 3 495:-/person.
Nytt för i år är att Touratech ger bort en värdecheck på 1000:- som “boka tidigt rabatt” och en sån check kommer säkert till nytta när man beställer prylar till hojen.

Kostnaden för de 3 extra dygnen blir alltså några hundralappar per person för boendet. Linnepaketet (påslakan, lakan och handdukar) som ingår i Adventure Days får vi ut redan på måndagen.


Extradagarna kräver naturligtvis ett deltagande i Adventure Days som du helst ska boka innan 15 april för att få ett värdebevis på 1 000:- som gäller i Touratech’s webbshop. Värdebeviset mailas till dig efter att Touratech har erhållit anmälningsavgiften för Adventure Days och gäller på samtliga produkter i webbshopen fram till eventet. Ange rabattkoden EX-1000KR-TOURATECH när du bokar för att ta del av erbjudandet.
Detta ingår i Adventure Days-paketet

 • 3 dagars äventyr i Dalarnas vildmark.
 • Introduktion till gruskörning – våra instruktörer lär dig grunderna.
 • Guidade grusturer i alla svårighetsgrader – 300 mil turer att välja mellan!
 • Spännande kvällsturer – i de mörka Säfsenskogarna.
 • GS Experience – en upplevelse utöver det vanliga på 2017-års BMW GS-modeller.
 • Touratech stötdämparutbildning – hur fungerar stötdämpare & hur ställer man in dem rätt.
 • Garmin GPS-utbildning – lär känna din GPS och nyttja den till fullo.
 • Spännande föredrag om äventyrsresor och hojteknik.
 • 3 nätters boende i mysiga timmerstugor med hög standard.
 • Lakanpaket.
 • 3 buffémiddagar.
 • 3 frukostbufféer.
 • 2 luncher.
 • Trubadur & musik i baren på kvällarna.
 • Bärgning & reparationsservice under hela eventet.
 • Däckservice, vi fixar punkan åt dig.
 • Slutstädning av stugan.

Nu till frågan alla undrar över – Är detta kul?


Anmälan.

En förutsättning för att kunna vara med på “extra-dagarna” är att du även deltar i Adventure Days. Detta bokar var och en personligt under Del i stuga/delat rum Där du även kan boka ett personligt avbeställningsskydd.
I Meddelanderutan är det viktigt att du förutom allt annat skriver Del i stor Dalen-stuga med gruppen Hojresor. Kolla exempel nedan:

Anmälan till extradagarna fyller du i här nedan, så jag håller ordning på hur många vi är. Sen lägger jag in alla namn i en lösenordsskyddad deltagarlista så att vi kan hålla reda på varandra också.


  Jag är intresserad av att delta i Adventure Days 2017 + 3 extradagar.

  Ditt namn (obligatorisk)

  Ort (obligatorisk)

  Ditt telefonnummer (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Vilken sorts motorcykel kör du? (obligatorisk)

  Har du nabbdäck?

  Jag hänger med på rubbet. Avresa från Storvik måndag förmiddag den 11 september.

  Jag vill vara med på extradagarna, men ansluter i Säfsen på måndag kväll.

  Frågor och önskemål

  Jag har bokat (eller ska boka) deltagande i Adventure Days 2017
  Obligatoriskt.

  Kommentera via Facebook

  Comments are closed.