Kontakt

Mer information eller frågor?

Magnus Andreasson
Telefon: +46706308000
Klicka på snabel-a för att skriva ett mail.

Besök Hojresor på Facebook
Kolla in Hojresors filmer på Youtube


Här fanns det tidigare ett kontaktformulär där ni kunde skriva ett meddelande för att fråga om något.

Men trots att jag har spamfilter aktiverat som tar bort tusentals meddelanden i veckan har det på ett en vecka kommit in över 400 meddelanden som har hamnat i skräpposten. Jag har skummat igenom detta och såg att endast 2 meddelanden var seriösa, resten var bara spam.

Att det kommer så mycket skräppost innebär även att alla seriösa meddelanden drunknar i mängden. Så om ni undrar varför jag inte har svarat beror det helt enkelt på att meddelandet har fastnat i spamfiltret och inte kommit fram via e-posten till mig

Därför har jag nu insett att det inte går att ha kontaktformulär aktiva längre. Så tyvärr måste jag be er att skicka e-post, SMS eller ringa om ni har frågor eller behöver hjälp med något.

Kommentera via Facebook

2 Comments:

 1. Just nu planerar jag en resa via Tromsö och vidare ut på Lofoten. Skicka gärna ett mail, så får du veta mera.

  mvh Magnus
  muddder@gmail.com

 2. Hans Gärdeus

  Hej!
  Jag bor på västkusten norr Gbg. Söker trevligt ressällskap för en tur på 1-2 veckor norrut i sommar. Kör en Transalp och håller igång med Tångarallyt varje år och lite trialkörning, iskörning och långturer. Mina kompisar är för bekväma för att dra ut på längre äventyr och jag vill gärna hänga med på något organiserat. SMC:s resor till Norge är redan fullbokade. Ge mig något tips.
  Med vänlig hälsning
  Hasse

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.