Inbjudan till Ockelbo gravel rally 2017

20161108 – Uppdatering.

Just nu är det 24 anmälda vilket innebär att det är fullbokat. I somras var det dock några som hoppade av precis när jag tyckte att evenemanget skulle betalas, så därför har jag en reservlista som jag skriver upp namn på. Någon anmälningsavgift kommer jag dock inte att begära förrän den dan du flyttas till den ordinarie listan. Så skicka gärna in en anmälan i alla fall 🙂


Nu är det äntligen klart med planeringen av Ockelbo gravel rally till nästa sommar.
Klicka på bilden för att komma vidare till informations- och anmälningssidan.
20120825-115618
Du som undrar vad det är kan kolla Magnus Johanssons film från 2012.

Visst ser det kul ut?


Välkomna 🙂


 

Kommentera via Facebook

2 Comments:

  1. Christian bood

    Jag vill gärna vara med på okelbo gravel rally 2017.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.