Inbjudan till Ockelbo gravel rally 2017

Jag har bokat alla 24 sängplatserna i Ockelbo vandrarhem för 11-årets Ockelbo gravel rally till helgen den 25 – 27 augusti 2017. Ni som inte har varit med tidigare kan kolla foton från de andra 10 träffarna här.
20130831-125816
De senaste åren har vi kört enligt Cornerman-principen och det har funkat bra så det ska vi fortsätta med.
Det går till på följande sätt:

 • Turledaren kör alltid först och han utser en ”sweeper” som alltid kör sist. Vid tveksam korsning/vägval ställer turledaren ut den som för tillfället kör bakom honom som vägvisare. Denne blir då ”cornerman” och visar vägen för alla i gruppen och ansluter sedan framför ”sweepern”. Fördelen med detta system är att alla kan köra i sitt eget tempo och hela gruppen behöver inte vänta i varje korsning, det finns ju alltid någon som visar vägen. Läs mer här.

Som sagt, den sista helgen i augusti är hela Ockelbo vandrarhem reserverat för deltagare i det elfte Ockelbo gravel rallyt. Men det finns bara 24 platser, så först till kvarn …
20140830-085958
Det blir fin körning på fina vägar och spännande broar 🙂
20090829-102634
Nytt för nästa Ockelbo gravel rally är att jag ska ordna så att vi får lunchen levererad till ett lämpligt ställer ute i skogen. (Ingår i priset)
20130831-120551 20100828-123719

Fredag 25/8

 • Incheckning 16:00 – 20:00. Ring mig om du kommer en annan tid.
 • På kvällen, vid 7-tiden, går vi till Atalanta pizzeria, äter och dricker nån öl. (ingår inte i träffavgiften)

20150828-190439

ZZZZZZZZZZZZZZZ

Lördag 26/8

 • Frukost på det intilliggande Wesslegård’s hotell från 07:00.
 • Jag ska försöka ordna så att vi kan fylla en varsin termos med kaffe på hotellet, eller så får vi brygga det i vandrarhemmet.
 • Vatten – glöm inte att ta med din Camelbak!
 • Förarmöte 09:00, därefter uppsittning, på de fulltankade och (helst) nabbdäckförsedda hojarna, för avfärd på en 20 – 25 mils runda. Observera också att denna aktivitet är avsedd för äventyrshojar och liknande, så träsk och bottenlösa lerhål undviker vi. Ett tankstopp är dock inplanerat.
 • Lunch som levereras till oss ute i skogen.

Det blir körning på många fina vägar.

Om vi har tur ser vi några vilda djur också.

Medan vi är ute och sladdar i gruset kommer vandrarhemsägarna Jessica och Tommy att fixa rejäla grillspett och annat gott till grillbuffén.
20150829-183051
…. sen grillar vi det som vi själva vill ha.

026-20160827-182702
Efter middan blir det efterrätt och kaffe.

ZZZZZZZZZZZZZZZ

Söndag 27/8

 • Frukost ca 8:00. Därefter hemfärd. För de som vill guidar jag grusvägar söderut till Gysinge, där vi kan käka lunch.


Pris: 1200 kr per person varav 200 kr i anmälningsavgift.
OBS: Lakan, örngott och handdukar ingår inte, så ta med egna sovpryttlar och hygienartiklar. För den late eller glömske finns det dock lakan och handdukspaket att hyra för 80:- Anmälan gör du enklast genom att fylla i uppgifterna i formuläret nedan. Det kan tyckas att jag begär byråkratiskt mycket uppgifter, men det är ett måste för att det ska funka med resegarantin hos Kammarkollegiet. En anmälningsavgift krävs nu också, för att undvika “impulsanmälningar” Det visade sig nämligen i somras att många som verkligen ville delta trodde att det var fullbokat.


Ditt deltagande anmäler du i något av formulären längst ner på den här sidan.

 • Deltagare i hela evenemanget i det övre formuläret.
 • Lokala grusbusar som endast vill betala för lunchen på lördagen skriver i uppgifter i det nedre formuläret.

När din anmälan har kommit in lägger jag upp dina uppgifter på deltagarlistan. Men eftersom jag inte vill skylta offentligt med era namn så kommer man inte att kunna se listan utan att ange ett lösenord. Ett lösenord som jag kommer att skicka via mail, när er anmälningsavgift har kommit in.

Anmälan / betalning:

 • En anmälningsavgift om 200 kronor skall betalas in vid anmälan. Som bekräftelse får du ett svar via e-post, där du även får lösenordet till den lösenordsskyddade deltagarlistan.
 • Om evenemanget blir fullbokat kan du ändå anmäla dig och blir då placerad i en reservlista när du betalat in anmälningsavgiften. Vid en eventuell avbokning från den aktuella resan, kontaktar vi den som står först i reservlistan. Om du inte får plats på resan återbetalas anmälningsavgiften.
 • Slutbetalning, dvs. resterande belopp ska vara oss tillhanda senast den sista juli.

Avbokningsregler:

 • Avbokning innan slutbetalning  av Ockelbo gravel rally kan ske mot en administrationsavgift på 200 kr, dvs. anmälningsavgiften.
 • Om avbeställning sker efter att full betalning är erlagd ska deltagaren betala hela evenemangets pris.
 • Om du får förhinder när du redan har betalt har du alltid rätt att överlåta (sälja vidare) till någon kompis eller till någon på reservlistan. Detta enligt punkt 5.1 i Konsumentverkets allmänna villkor.

Resegaranti:

hojresor.se använder De allmänna resevillkoren som är överenskomna mellan Researrangörsföreningen i Sverige och Konsumentverket och har ställt lagstadgad resegaranti hos Kammarkollegiet.

Arrangör:
hojresor.se
Magnus Andreasson
Norrbergsvägen 5
812 40 Kungsgården

 • Frågor kan ställas till Magnus Andreasson på 070-6308000, eller via mail till muddder@gmail.com
 • Frågor kan även ställas i gruppen Hojresor på Facebook

Fyll i dina uppgifter nedan eller kontakta mig snarast om inte anmälningsformuläret fungerar. När er anmälan har kommit in få ni ett e-mail med uppgifter om var /hur anmälningsavgiften på 200:- ska betalas, sen lägger till er på den lösenordsskyddade deltagarlistan i den ordningen som anmälningarna kommer in.


Välkomna 🙂


  Jag vill delta i årets Ockelbo gravel rally 25-27 augusti 2017.

  Ditt namn (obligatorisk)

  Gatuadress (obligatorisk)

  Postnummer och ort(obligatorisk)

  Ditt telefonnummer (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Vilken sorts motorcykel kör du? (obligatorisk)

  Har du nabbdäck?

  Frågor och önskemål?

  Jag har godkänt de Allmänna villkoren för paketresor  Med “lokal grusbuse” menar jag de som bor i närområdet och brukar vara med på tisdagskörningarna.

   Jag vill delta som lokal grusbuse i årets Ockelbo gravel rally den 26 augusti 2017 och betalar endast 100:- för lunchen.

   Ditt namn (obligatorisk)

   Gatuadress (obligatorisk)

   Postnummer och ort(obligatorisk)

   Ditt telefonnummer (obligatorisk)

   Din epost (obligatorisk)

   Vilken sorts motorcykel kör du? (obligatorisk)

   Har du nabbdäck?

   Frågor och önskemål?

   Kommentera via Facebook

   Comments are closed.