Inbjudan till 69 mil grus 2020

Uppdatering!
Det kom in 8 anmälningar på en kvart men sen blev det lugnt. Kanske alla tror att det blev fullbokat i ett nafs men det blev det inte den här gången, så det finns fortfarande några lediga platser.


Den 14 – 17 maj 2020 är du välkommen att hänga med på ännu en 3-dagars grusresa som du kan läsa om i lugn och ro, för sidan med anmälningsformuläret öppnar inte förrän söndag den 17 november klockan 13:00.

3-dagars resorna som 75 mil grus och 100 mil grus är väldigt populära, så populära att den senaste 100 mil grus blev fullbokad på bara 17 minuter och just p.g.a. att det är så stor efterfrågan på 3-dagars evenemang har jag planerat ytterligare en resa som heter 69 mil grus. Men var bara lugn, för det blir även en 75 mil grus och en 100 mil grus även nästa sommar.

Eftersom det är skapligt tidigt på säsongen så är det inte så mycket skymmande löv på träden i mitten av maj. Klicka på bilden nedan för att läsa mera.

Kommentera via Facebook

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.