Inbjudan till Swedish gravel adventure 2020.


Anmälan nummer 11 kom in klockan 21:25 vilket betyder att resan blev fullbokad på 85 minuter trots att jag strulade till det med anmälningsformuläret.

Men det finns en reservlista och vis av erfarenhet så vet jag att det alltid är några som får förhinder, så det är med andra ord inte kört än. Jag begär inte heller in någon anmälningsavgift från de på reservlistan och reserverna tillfrågar jag i tur och ordning.


Redan hösten 2015 började jag planera den här resan norrut på massor av fina småvägar, men det blev ingenting av så vi körde den aldrig. Men idéerna och planerna fanns kvar så under den senaste månaden har jag lagt ner massor av tid för att få till en bra resa. Så efter mycket mejlande, ringande och ruttplanerande har jag äntligen fått klart med 7 olika ställen där vi kan övernatta samt fina vägar däremellan.

Så den 4 – 12 juli 2020 kör vi äventyrsresan som är ca. 185 mil, på så mycket grusvägar som det bara går.

Klicka på bilden nedan för att läsa mera om resan. Ni kan läsa i lugn och ro för sidan med anmälan öppnas inte förrän klockan 20:00 på fredag den 8 november 2019.

Kommentera via Facebook

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.