Inbjudan till 100 mil grus 2020

Nu är jag klar med planeringen av ännu en 100-mila grusresa, som ni kan läsa om i lugn och ro ända till söndag den 24 november klockan 13:00 då anmälningssidan öppnar.

Jag testar detta med en tidsinställd anmälningssida bara för att även de som inte har Facebook ska få chansen att hinna anmäla sig. Samtidigt hoppas jag att sidan öppnar exakt på angiven tid, för det funkade inte exakt på minuten vid 69 mil grus och 75 mil grus. Men det ska jag kolla med nån testsida innan söndag, annars får jag väl öppna anmälningssidan manuellt exakt på sekunden.

Så klicka på bilden nedan för att läsa mera. …. och …. NEJ, det är inte exakt samma vägar som tidigare 🙂

Kommentera via Facebook

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.