Nu har vi kört Adventure Days + några extra dagar.

Det blev en händelserik vecka med totalt 170 härliga mil ….

I måndags vid lunchtid kom jag till Säfsen där vi inledde med ett par extradagar. Tyvärr fick jag inte spåren som jag skulle guida på Adventure Days förrän sent på måndag kväll, men jag hade ingen dator med mig. På tisdag kväll fick jag låna en dator men nästa problem var att varken jag eller någon annan hade en mini USB kabel, så på onsdagen körde vi småvägar och större stigar till Elgiganten i Ludvika där jag köpte en kabel.

Sen körde vi småvägar tillbaka till Säfsen där jag laddade GPS’en med spåren.

På onsdag kväll var det middag och turledarmöte.

På torsdag förmiddag rekade jag och Leif Olsen Advanced Scenic samt Advanced Tempo som skulle köras på fredag förmiddag.

På torsdag efter lunch började jag lite lugnt med att guida en Basic.

Sen guidade jag några Advanced Scenic.

På lördag efter lunch körde det ihop sig lite så vi gjorde om 6 st. Advanced Scenic turer till en snabb, en mellan och en lite långsammare. Jag är gärna turledare på den snabba sa jag, sen drog vi iväg …..


Den sista snabba Advanced Scenic-gruppen var helgens bästa så när rutten var slut jag tog med deltagarna på en bonusrunda upp till Solbergets topp.

Tack själv för kalaskörning.
//Christer Borking
Tack för en grym tur! Vi ses igen 🙂
//Stefan Forsberg

På hemvägen idag kollade jag in några ställen och hittade även ett par nya vägar som jag kommer att baka in i nån resa framöver.


Ni kan räkna med att det kommer ett större reportage senare när jag har valt ut de bästa av 1535 bilder.

Kommentera via Facebook

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.