Adventure “extra” Days 2021, inbjudan

Precis som 2016 och 2017 har jag tänkt att vi “grusbusar” ska få några extra kördagar före själva eventet Adventure Days, så det blir en Adventure Week.

Planen är att vi träffas i Säfsen på måndag eftermiddag eller tidig kväll den 20 september. Vi checkar in i stugan eller stugorna, sen äter vi något i restaurang Jägaren vid 19-tiden. På tisdag och onsdag kör vi egna dagsturer.


Jag har bokat en stuga Säfsen resort från måndag eftermiddag den 20 september till torsdag förmiddag den 23 september. Blir vi många kan jag uppgradera till en större stuga eller hyra fler stugor.

Stugan på bilden nedan ligger i övre Östanvik och har enligt uppgift 7+1 bäddar med familjesäng. Men jag tycker att den är lämplig för max 3 personer i dessa Corona-tider, alltså en person i underslafen i varje våningssäng.

Kök finns i stugan så vi kan fixa både gemensam frukost och mat, innan evenemanget startar. Om vi handlar mat i affären i Fredriksberg, behöver inte maten under extradagarna bli så dyr. Om vi kör dagsturer så käkar vi naturligtvis lunch ute på nån restaurang.

Boendet med frukost i stugan + guidning på fina grusvägar under extradagarna kommer att kosta 2000 kronor per person. Nån kanske tycker att jag tar i vad det gäller ersättningen, men jag har en del kostnader som bl.a. bankgaranti till Kammarkollegiet som det dessutom är lag på att alla researrangörer har. Dessutom måste vi bo glesare i dessa Corona-tider vilket gör att det blir en större kostnad för boendet.

På torsdagen den 23 september ansluter vi till själva Adventure Days. Efter ytterligare 3 dagars körning är det dags för frukost söndagen den 26 september, sen kör vi naturligtvis grusvägar ända hem. Det låter väl trevligt?

Kolla gärna på filmen som fotograf Johan Larsson har gjort åt Touratech.

Nu till frågan alla undrar över – Är detta kul?

Anmälan till extradagarna fyller du längst ner på den här sidan. Sen lägger jag in era namn och uppgifter i en lösenordskyddad deltagarlista så att vi kan hålla reda på varandra också.


Din anmälan till Adventure Days skickar du in till Ride Nordic.

Det ingår en hel del i Adventure Days som du kan se på några bilder från tidigare år.


Som sagt, det ingår utbildning vilket även den erfarne grusbusen kan ha nytta av.

Man kan även få provköra nya BMW hojar.

Det kan vara slirigt ibland, så jag rekommenderar faktiskt nabbdäck.

Anmälan / betalning till extra dagarna:

 • Fyll i dina uppgifter i anmälningsformuläret nedan men glöm inte att kryssa i godkännanden.
 • När er anmälan har kommit in får ni e-post med uppgifter om hur/var anmälningsavgiften på 500:- ska betalas.
 • När anmälningsavgiften om 500 kronor har kommit in får du en bekräftelse via e-post, där du även får lösenordet till den lösenordsskyddade deltagarlistan.
 • Om evenemanget blir fullbokat kan du ändå anmäla dig och blir då placerad i en reservlista. Vid en eventuell avbokning, kontaktar vi den som står först på reservlistan. Tackar du ja till en ordinarie plats får du information om var/hur/när du ska betala anmälnings- eller deltagaravgiften.
 • Slutbetalning, dvs. resterande belopp ska vara oss tillhanda senast den sista augusti 2021.

Avbokningsregler:

 • Avbokning innan slutbetalning  av evenemanget kan ske mot en administrationsavgift på 500 kr, dvs. anmälningsavgiften.
 • Om avbeställning sker inom 10 dagar före avresa ska resenären betala hela evenemangets pris.
 • Om du får förhinder under de sista 10 dagarna när du redan har betalt har du alltid rätt att överlåta (sälja vidare) till någon kompis eller till någon på reservlistan. Detta enligt punkt 5.1 i Konsumentverkets allmänna villkor.
 • Vid färre antal deltagare än 3 personer förbehåller vi oss rätten att ställa in evenemanget. Om en resa ställs in på grund av för få deltagare, återbetalas hela beloppet för arrangemanget (anmälningsavgift och erlagt belopp).
 • Om evenemanget ställs in på grund av att arrangören inte kan genomföra evenemanget pga. sjukdom eller andra hinder, återbetalas hela beloppet för arrangemanget (anmälningsavgift och erlagt belopp).

Avbeställning- och reseförsäkring:

 • Du bör ha en egen avbeställning- och reseförsäkring för extradagarna. “I alla hemförsäkringar ingår en reseförsäkring som gäller i 45 dagar och den räcker oftast om du ska på en vanlig semesterresa. Hemförsäkringarnas reseskydd ger ersättning för de viktigaste skadehändelserna som kan inträffa på en resa, till exempel för sjukvårdskostnader om du blir akut sjuk eller råkar ut för ett olycksfall. Dessutom för sjuktransport hem om det blir nödvändigt. Akut tandvård kan också ersättas upp till ett visst belopp. I grundskyddet ingår också alltid ett egendomsskydd som ger ersättning för stölder upp till ett visst maxbelopp. Har du ingen hemförsäkring, kan du köpa en separat försäkring som innehåller motsvarande skydd.”
  Läs mer på www.konsumenterna.se eller kolla med ditt försäkringsbolag.

Oförutsedda händelser:

 • Vi betalar inte kostnader som orsakas av deltagares bristande kondition eller andra personliga omständigheter. Om deltagare avbryter lämnas inte avdrag på deltagaravgiften.

Resevillkor och resegaranti:

hojresor.se använder De allmänna resevillkoren som är överenskomna mellan Researrangörsföreningen i Sverige och Konsumentverket och har ställt lagstadgad resegaranti hos Kammarkollegiet.

 

Arrangör:
hojresor.se
Magnus Andreasson
Norrbergsvägen 5
812 40 Kungsgården

Tel: +46706308000

  Jag vill delta i Adventure extra Days den 20 - 23 september 2021 till en kostnad av 2000 kronor.

  Ditt namn (obligatoriskt)

  Gatuadress (obligatoriskt)

  Postnummer(obligatoriskt)

  Ort(obligatoriskt)

  Ditt telefonnummer (obligatoriskt)

  Din e-post (obligatoriskt)

  Vilken sorts motorcykel kör du? (obligatoriskt)

  Har du nabbdäck?

  Anhörigs namn (ICE)

  ICE, telefonnummer till anhörig.

  Frågor och önskemål som t.ex. eventuella allergier eller önskan om specialkost.

  Jag godkänner de Allmänna villkoren för paketresor

  Jag godkänner att mina uppgifter lagras enligt GDPR – Dataskyddsförordningen

  Jag godkänner att foton kan publiceras på webbsidan och sociala medier.

  Jag godkänner att foton kan användas i marknadsföringssyfte.


  Skicka gärna mejl om anmälningsformuläret inte fungerar.


  Välkomna 🙂


  Kommentera via Facebook

  Comments are closed.