Inbjudan till 67 mil grus 2024.

Efter flera veckors planerande har jag bokat in den första natten i Forsbacka Wärdshus och sen ska vi bo 2 nätter i Rankhyttans Herrgård. Det blir alltså en 25-milarunda på lördagen för att sen komma tillbaka till Rankhyttans Herrgård. Detta innebär även att vi kan köra lördagens runda utan packning.

Angående kostnaden så har i stort sett alla boenden aviserat att de höjer priserna för övernattningar och mat 2024. Men jag vill helst inte öka priserna, så jag har verkligen letat efter bra boende med bra frukost och bra middag för ett bra pris. Det är verkligen inte lätt, för det är ju inte bara boende och mat som ska vara bra, utan det ska vara intressanta vägar både dit och därifrån också.

Klicka på bilden nedan för att läsa mera. Bokningsformuläret hittar du längst ner på den sidan.

Kommentera via Facebook

Comments are closed.