Stenskottsrundan inställd!

Inställt pga. för få anmälningar!

Jag vet inte vad det beror på, för dyrt, billigt, vi kör för fort, för sakta eller vadå?
Vi får väl hitta på något annat istället.

Läs mer här

Kommentera via Facebook

5 Comments:

 1. Men men …. jag deppar inte ihop. Nya idéer finnes 🙂

 2. Det är värdshusägaren som vill ha besked i tid, därför har jag redan nu tagit beslutet att ställa in, men jag kan ju alltid ändra mig. Men att det skulle ramla in 6 – 7 anmälningar under de närmsta dagarna är väl ganska osannolikt?

 3. Petter Ivarsson

  Jag tror att faktumet att det sträcker sig över 3 dagar och att det körs en hel del andra event samma helg är 2 orsaker till för få anmälningar. Upplägget är kanon. Sen undrar jag om det är för tidigt att ställa in redan? En del brukar anmäla sig ganska sent till vissa körningar, själv har jag denna runda i åtanke och hade tänkt anmäla mig vid veckoslutet.

 4. Bosse AT-gubben

  Synd på rara ärtor men hela Distansgänget är redan uppbokade på en av klubbens mest traditionella aktiviteter, den så kallade Hemliga Resan. Jag vet att några som ska med där också skulle vilja kört Stenskott.
  Testa att köra en vanlig helg typ fred-sönd eller lörd-sönd. Vi i HOORC/Distans funderar på en lörd-sönd. Alltså bara en övernattning på t.ex. vandrarhem.
  Vi hörs

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.