Test av 690


Min 690 går inte riktigt som den ska, men igår på tisdagsrundan blev det värre än vanligt. Den tjuvstannade några gånger, misstände och jävlades. 🙁

Jag har testat det mesta faktiskt. Provkört med annan databox, provat med annan tändhatt, tändkabel, tändstift, tändspole, spridare, spridarhus, kollat tändläge, ventilspel, kollat bränsletryck, höjt bränsletryck, bytt bränslefilter ….. mm och mm. Men i alla fall, nu bytte jag spridarmunstycke IGEN – för tredje(?) gången och efter det gick den ganska bra faktiskt. ….. men …men ….det blir test i bromsbänk i veckan.

Ett betydligt lättare jobb gjorde jag häromdagen, när jag flyttade upp tutan och satt fast den på ena skruven för tändspolen. Jag kunde använda originalfästet, behövde endast böja den svarta plåten lite. Ni som har en KTM690 Enduro kan säkert se vad jag menar.

Kommentera via Facebook

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.