Inbjudan till “OnTop 2019”

Uppdatering:
Just nu är det fullbokat, eller så återstår det 1 plats beroende på om en deltagare får beviljad ledighet.
Men det finns en reservlista och det brukar alltid vara någon som får förhinder, så du kan gärna skicka in en anmälan i alla fall.Finns det intresse av att hänga med på en asfaltresa på Norges finaste vägar?

I början av augusti 2017 arrangerade jag resan OnTop-2017 och deltagarna var riktigt nöjda, men resan som skulle vara sommaren 2018 ställde jag in pga. bristande intresse. Det var lite tråkigt, för jag hade planerat vidare och förbättrat resan något. Ruttplaneringen hade jag dock kvar i datorn, så den har jag plockat fram igen. ?

Alla medlemmar i gruppen Hojresor på Facebook kör ju inte på grusvägar samt att det kan vara skönt för grusåkare att slippa dammet också ? Eller så vill nån grusåkare ta med sambon? Det går nämligen bra att skjutsa på den här resan.

Min resa är “ungefär” som  SMC’s Norges Tak, som brukar bli fullbokad på nån halvtimma. Med “ungefär” menar jag ungefär samma klassiska “turistfällor” men jag hittar nog mindre vägar däremellan ?

Nu är det i alla fall klart så långt att jag har bokat övernattning för 12 personer under 7 nätter, så därför kan jag nu presentera resan och ta in anmälningar.

Klicka på bilden för att gå vidare och läsa mera om resan. Anmälningsformuläret hittar du när du kommer till slutet, dvs. längst ner på sidan. Jag kommer dock att ligga lite lågt med anmälningsavgiften, så jag börjar inte samla in den innan det finns ett tillräckligt antal deltagare för att köra resan. Men era namn skriver jag in i den ordningen anmälningarna kommer in, så det är ingen risk att du missar en ordinarie plats bara för att anmälningsavgiften inte är betald.

Så klicka vidare och anmäl dig snarast ?

Kommentera via Facebook

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.