100 mil grus, helgen före midsommar

Fullbokad!

PĂ„ bara 17 minuter blev resan fullbokad – men en reservlista finns.


Nu Àr jag klar med planeringen av Ànnu en 100-mila grusresa, som ni kan lÀsa om i lugn och ro Ànda till lördag den 1 december klockan 13:00 dÄ anmÀlningssidan öppnar. Klicka pÄ bilden för att lÀsa mera.

Jag testar detta med en tidsinstĂ€lld anmĂ€lningssida bara för att Ă€ven de som inte har Facebook ska fĂ„ chansen att hinna anmĂ€la sig. Samtidigt hoppas jag att webbsidan inte kraschar bara för det, men om jag aldrig testar fĂ„r jag aldrig veta. đŸ€”

2 Comments:

  1. Stephan Lindevall

    Hej Jag behöver avboka min resa “100 mil grus före midsommar 2019”, hur gör jag för att nĂ„gon annan ska kunna ta min plats ?

    • TrĂ„kigt att du mĂ„ste avboka, men jag fĂ„r vĂ€l kontakta den översta pĂ„ reservlistan.

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

tio − 2 =