100 mil grus, helgen före midsommar

Fullbokad!

På bara 17 minuter blev resan fullbokad – men en reservlista finns.


Nu är jag klar med planeringen av ännu en 100-mila grusresa, som ni kan läsa om i lugn och ro ända till lördag den 1 december klockan 13:00 då anmälningssidan öppnar. Klicka på bilden för att läsa mera.

Jag testar detta med en tidsinställd anmälningssida bara för att även de som inte har Facebook ska få chansen att hinna anmäla sig. Samtidigt hoppas jag att webbsidan inte kraschar bara för det, men om jag aldrig testar får jag aldrig veta.

Kommentera via Facebook

2 Comments:

  1. Stephan Lindevall

    Hej Jag behöver avboka min resa “100 mil grus före midsommar 2019”, hur gör jag för att någon annan ska kunna ta min plats ?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.