Välkomna på en onsdagsrunda den 14 juli

Efter att jag har kört Swedish gravel adventure hinner jag inte arrangera någon tisdagsrunda i morgon, men på onsdag träffas vi redan klockan 17:00 vid Jernviken MC, som har sin lokal precis bredvid Kungsgårdens camping. Då kan vi börja med en fika och kolla in lite andra hojar innan vi drar iväg på grusrundan klockan 18:00


Ulrika Hammarsten skrev vad det handlar om i ett inlägg:

Dax igen för onsdagsfika… titta in en sväng och mingla med oss 🙂

På onsdag finns det, som vanligt, JVMC‘s alldeles egna supergoda landgång att smaska på och dessutom en härlig köttbullemacka med rödbetssallad. Beställ gärna i förväg, senast tisdag, så är ni garanterad en härlig upplevelse 🙂

JVMC’s landgång 90 kronor inklusive kaffe/läsk.
Räksmörgås 70 kronor inklusive kaffe/läsk.
Beställningen gör man i kommentarsfältet

Väl mött på onsdag alla trevliga bikers 🙂

Ett problem är dock att man inte kan se eller skriva i kommentarsfältet om man inte är medlem i Facebookgruppen Jernviken MC Support, så därför kan inte alla beställa någon macka där. Men om ni vill så beställer jag gärna en macka åt er. Ni som är med i gruppen Hojresor på Facebook kan gärna beställa en macka i det kommentarfältet, men ni som inte har Facebook kan gärna skicka ett SMS till min mobil 070-6308000 där ni skriver vilken sorts macka ni vill ha. Betala kan ni säkert göra direkt på plats.

Vid 18-tiden drar vi iväg på en grusrunda som vanligt. Vi tar även en liten paus någonstans så att du som inte hinner fika innan körningen har chansen, samtidigt som vi andra kan ta en påtår.

Jag har planerat en 7-milarunda som även innehåller vägar som ingen har kört förut. Jag beräknar att vi avslutar vid OKQ8 i Storvik vid 20-tiden.

Välkomna 🙂

Kommentera via Facebook

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.