En 100-mila grusresa.

Otroligt, men resan blev fullbokad på 6 timmar!

Jag har börjat på reservlistan för det kan ju bli några avbokningar. Eller så utökar jag antalet platser, eller ordnar en till resa. Hur som helst så informerar jag alla om läget via mail.


Jag har planerat en 100-mila grusvägsresa till helgen före midsommar, dvs. 16 – 19 juni. De flesta av vägarna har jag kört tidigare men inte alla, så därför betraktar jag detta som lite av en rekognoseringsresa. Räkna därför med en och annan “felkörning”, men därav det förhållandevis låga priset 🙂

Det svarta är de gemensamma rutterna, medan det grå är bonusrutten efter Fredriksberg för den som inte behöver avvika och ta den snabbaste vägen hemåt.
Läs mer om resan >>> här >>>


Kommentera via Facebook

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.