Bokningen är öppen för Adventure Days 2016

Nu kan du boka in Adventure Days till den 15 – 18 september.

Detta ingår i Adventure Days-paketet

  • Boende i timmerstuga med alla faciliteter från torsdag till söndag (3 nätter)
  • Lakanpaket
  • Slutstädning
  • 3 varma frukostbufféer (fredag, lördag & söndag)
  • 2 luncher (fredag & lördag)
  • 3 Middagsbufféer (torsdag, fredag & lördag)

Alla som bokar Adventure Days innan 31 mars 2016 får 300kr i rabatt per person! Skriv ”boka-tidigt-rabatt” i meddelandefältet när du bokar så dras av rabatten på din slutfaktura.

När du klickar på BOKA-knappen nedan kommer du till ett bokningsformulär. Där behöver du ange dina egna kontaktuppgifter samt grundläggande uppgifter om övriga deltagare som ska bo i stugan. Skulle det vara så att du vid bokningstillfället inte har information om samtliga övriga deltagare kan du välja att klicka i ”Jag önskar meddela uppgifterna om denna person senare”, så kan du vid tillfälle komplettera med information. Denna information behövs för att kunna ge dig en så bra upplevelse som möjligt under Adventure Days och anpassa svårighetsgrader, längd på turer, turledare osv. Tack på förhand!


Jag har även i planerna att vi lokala “grusbusar” ska köra flera dagar än själva arrangemanget. Grusvägar dit på måndagen, lite eget grusbus några dagar för att sen delta i evenemanget torsdag, fredag och lördag.

Det finns 8 – 10 personers stugor, så vi kan ju bli ett “dammigt” gäng och kök finns i stugorna så vi kan ju tillaga både gemensam frukost och mat, innan evenemanget startar. Då behöver inte “extradagarna” kosta så mycket. Sen blir det naturligtvis grusvägar hem på söndagen. 🙂

Det låter väl intressant? Läs mer här.

Jag ska bara höra med David på Touratech och Säfsen om vi kan få nåt specialpris på fler nätters boende. Men David är i Portugal den här veckan också, så ni får ge er till tåls lite.

Kommentera via Facebook

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.