Sista chansen att boka årets grusresa till Norges toppar.

Den 8 – 14 juli 2016 kör vi en äventyrsresa på framförallt grusvägar till Norge där vi bland annat ska besöka Trontoppen och Blåhø.


Just nu är vi 7 personer bokade på den här resan, vilket betyder att det finns 5 platser kvar. Men tiden börjar rinna ut och det är hög tid för mig att boka boende, så om några dagar stänger jag möjligheten för fler att hänga med på den här resan.

Bra att veta är att stugorna på Malungs camping är 45% dyrare i juli än i juni. I stort sett så är det dyrare överallt i semestermånaden juli, så det är en av anledningarna att Norwegian gravel adventure drar iväg lite grann prismässigt.

Men nu är det alltså sista chansen att knipa en plats. Läs mer om resan och boka här.

Kommentera via Facebook

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.