“100 mil grus” – 2017

Fullbokad!

Presentation av en fullbokad resa?

Efter “100-mil grus” i somras så sa jag till deltagarna att de skulle få ett VIP-mail innan jag offentliggjorde möjligheten att boka “100-mil grus 2017“, för att de skulle få första chansen. Så i tisdags kväll skickade jag mailet och redan igår kväll fick jag börja på reservlistan. Så här efteråt kan man ha olika synpunkter på om det var rättvist eller inte, men i alla fall så blev den här resan fullbokad i ett nafs – redan innan den blev offentliggjord!

Så nu undrar jag hur jag ska lösa detta? Ska vi köra en så pass lång sträcka på bara 3 dagar så bör antalet deltagare inte överstiga de max 12 som jag hade tänkt från början. Att utöka till 16 deltagare fungerar i alla fall på campingarna så det är ju inte orimligt, men risken för stopp ökar betydligt. Men då det redan är 14 man på deltagarlistan så blir det också väldigt snabbt fullt. Kanske lösningen är att köra en till resa, men då måste den bli någon av de första helgerna i augusti. Vi får väl se hur jag får ihop schemat.

Klicka på bilden för att läsa mer om den fullbokade(?) resan.

 

Kommentera via Facebook

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.