100 mil grus 2016


100 mil grus – 2016 – intro och indexsida.


Efter att jag hade planerat ett 3 dagars grusvägsäventyr till helgen före midsommar 2016 skrev jag en inbjudan. Efter bara 6 timmar var resan fullbokad med 11 gasglada herrar, så jag utökade med en plats så att en man till kunde hänga med. Resan blev ungefär som jag hade tänkt mig och deltagarna blev nöjda, men det finns alltid saker som går att förbättra, så räkna med att det blir ännu bättre nästa gång ….. läs – mindre asfalt –  🙂


Torsdag eftermiddag, hojen är packad och redo …

… och Garmin Montana 610 GPS’en är laddad med spår.

Jag var tvungen att kolla om vi kunde börja körningen på stigen runt Bysjön … (och det gjorde vi)
På kvällen gick vi till Atalanta pizzeria och käkade, sen bäddade vi ner oss i Ockelbo vandrarhem.


Klicka på nån av pilarna för att läsa mer om resan:

Tryck på pilen för att komma till dag 1.


Tryck på pilen för att komma till dag 2.


Tryck på pilen för att komma till dag 3.


Kommentera via Facebook

Comments are closed.