Uppdatering om plats på resor och evenemang.

Förhoppningsvis har ni arbetsplatsens semesterschema klart för säsongen 2022 så att ni kan boka in er på någon resa eller evenemang.

Det börjar nämligen dra ihop sig till att ställena där vi ska övernatta vill få bekräftat hur många personer vi blir, så snart måste jag stänga bokningen för några resor i alla fall. Därför har jag gått igenom hur många platser det finns tillgängliga på respektive resa eller evenemang.

Men sen kan det naturligtvis hända att får ändrade planer. Därför har jag beslutat att om du inte får semester som planerat, eller att det uppstår något annat som gör att du inte kan vara med på resan du har bokat, kan välja att delta i någon annan resa eller evenemang i samma säsong, förutsatt att det finns en ledig plats. Med förbehållet att önskan om byte till annat måste ske när det är mer än 30 dagar till resans start. Du kan naturligtvis önska att byta senare än så, men då kan jag inte lova att din erlagda anmälningsavgift flyttas eftersom jag kanske redan har betalat för boenden mm.

Klicka på önskad länk för att läsa mera om kommande resor och evenemang. Formulär för anmälan hittar du längst ner på respektive sida.

68 mil grus 5-8 maj 5 lediga platser
82 mil grus 26-29 maj 5 lediga platser
95 mil grus 16-19 juni 4 lediga platser
Swedish gravel adventure 2-10 juli Fullbokad
100 mil grus 4-7 augusti 5 lediga platser
Gestrike gravel weekend 25-28 augusti 4 eller 5 lediga platser
Till Topparna 3-10 september 8 lediga platser
Adventure “extra” Days 19-21 september 2 lediga platser

Du hittar flera lokala evenemang som dagsturer etc. på den här sidan.

Kommentera via Facebook

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.