100 mil grus 2021

Efter många veckors arbete är resereportaget från 100 mil grus äntligen klart 🙂

Efter resan hade jag närmare 600 bilder att gå igenom och redigera. Men det är ju inte “bara” att välja ut de bästa bilderna heller, för jag har även GPS-loggen öppen samtidigt. Så när jag går igenom bilderna noterar jag även vissa bommar, hinder, fikaplatser och utsiktsställen som waypoints på kartan. Den informationen använder jag vid planeringen av nya resor så att de hela tiden blir bättre.

Efter urval och redigering återstår 223 bilder som jag har lagt upp på en indexsida, 3 sidor med en dag per sida samt en sida med de bästa. Eller bästa och bästa, det är i alla fall 11 bilder från resan 🙂

Klicka på bilden nedan för att komma till indexsidan.

Några kommentarer från deltagare.

Hallå Magnus!
Jag har tittat igenom reportaget du gjort. Härliga bilder! 3 dagar och 100 mil på underbart roligt skiftande underlag. Mest minnesvärd och det tror jag de flesta håller med om, måste vara ”banvallen som försvann”. Underbart blött och jobbigt. Sådana inslag på dina resor får du lägga in som standard, en bonus, det stärker en. Nästa resa som jag deltar i hos dig tar jag med mina vadarbrallor!
För att sammanfatta resan … Svinroligt! 🙂
Vi hörs. // Stefan

Vilket bra reportage! Imponerande.
Vi tre värmlänningar tycker att det var en riktigt bra tur.
Kom hem med ett nöjt leende på läpparna.
🙂
Mvh Fredrik

Värmlands grusvägar – världsklass! Magnus har gjort det igen!
// Bertil

Kommentera via Facebook

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.