MC-äventyret 2015

Äntligen är jag klar med alla foton och text från sommarens MC-äventyr. Det var nog den kallaste hittills, de första dagarnas temperatur snittade säkert bara på +9 grader och inte nog med det, det var blött också. Men som min bror Bengt säger “-man får vara blöt men inte sur” Det var faktisk för blött för att använda tälten, så de har vi tydligen släpat i onödan. Men det var aldrig någon brist på “hytter”, det fanns lediga överallt 🙂

För att det inte ska bli för tungt att ladda de 271 bilderna har jag delat upp resereportaget på en dag per sida + en sida med ett urval av några bilder.


Tryck på pilen för att snabbt komma till indexsidan.


Kommentera via Facebook

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.