Ett besök hos Raggsocka Logi i Ockelbo.

I går besökte jag Raggsocka Logi i Ockelbo som är ett nytt fräscht ställe med dusch i varje rum.

Hon som äger stället ska komma med ett prisförslag, men redan nu är det mycket troligt att Gestrike gravel weekend flyttar dit.
The return of Ockelbo gravel rally kanske. 😉


Det kan vara lite svårt att hitta exakt var man ska köra för Google och de flesta GPS’er har inte uppdaterat att Kvarnvägen är avstängd. Men lättast är att köra Vigatan, svänga in på Herrgårdsvägen och efter 55 meter svänger man in höger. Följer man sen den blå linjen som jag har ritat så kommer man till parkeringen framför receptionen. Vill du heller knappa in koordinaterna så är de N60.88496 E16.70855 eller så hittar du Raggsocka Logi på Googles karta här.

Inomhus är det nytt, fräscht och mycket bra ljudisolerat mellan rummen.

Det finns 30 enkelrum och alla rum har egen toalett och dusch.

Det finns även 4 stora rum, alla med 180 cm. breda dubbelsängar samt egen dusch och toalett.
I 2 av rummen finns det dessutom bäddsoffa och i 2 rum finns det extrasäng.En trappa upp finns matsalen där det serveras frukost.


Om man genar över den gamla järnvägsbron och går 650 meter kommer man till Wij Trädgårdskök där de serverar middag. De har fullständiga rättigheter så att man kan dricka öl eller vin till maten. Alternativt kan man gå ungefär 900 meter till Atalanta pizzeria.Nu väntar jag bara på ett prisförslag, sen får vi se om det blir Ockelbo gravel rally eller något liknande igen.

Kommentera via Facebook

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.