100 mil grus 2022

Efter resan “100 mil grus 2022” hade jag tillgång till över 1000 bilder och efter urval samt redigering återstår det 267 bilder som jag har lagt upp på en indexsida, 3 sidor med en dag per sida samt en sida med de bästa. Eller bästa och bästa, det är i alla fall några utvalda bilder från resan. 🙂

Efter resan hade jag tillgång till över 1000 bilder och efter urval samt redigering återstår det 267 bilder som jag har lagt upp på den här indexsidan, 3 sidor med en dag per sida samt en sida med de bästa. Eller bästa och bästa, det är i alla fall några utvalda bilder från resan. 🙂

Men det är ju inte “bara” att välja ut de bästa bilderna heller, för samtidigt har jag haft GPS-loggarna från resan öppna i GPS programmen Mapsource och BaseCamp i datorn.

Så när jag har kollat igenom bilderna har jag även noterat bommar, väghinder, fikaplatser, utsiktsställen, nya vägar etc. som jag har lagt till som waypoints och spår i min samling. Den informationen, som för närvarande innehåller 4099 waypoints samt 1069 spår av vägar som inte finns på normala kartor, använder jag vid planeringen av nya resor så att de hela tiden blir bättre.

Så äntligen efter många veckors arbete är resereportaget klart 🙂

Klicka på bilden nedan för att komma till indexsidan.

Kommentera via Facebook

Comments are closed.