Adventure “extra” Days 2020, inbjudan

Snart är det dags för Adventure Days och extradagarna vilket tillsammans faktiskt blir en Adventure Week 🙂

Planen är att hyra en stor Dalenstuga från söndagen den 7 till torsdagen den 11 juni.

Huruvida vi kan bo kvar i samma stuga när Adventure Days börjar vet jag inte nu. Men det vore bra att få ut sänglinnen redan på söndagen och ha samma boende i en vecka. Om det går att lösa kan jag meddela senare, men som det ser ut nu måste vi ta med oss eget sänglinne samt handdukar för extra nätterna.

Om vi kör till Säfsen på söndagen har vi 3 dagar på oss att köra egna rundor.

Precis som tidigare har jag alltså tänkt att vi “grusbusar” ska få några extra kördagar före själva eventet Adventure Days. Planen är att vi träffas i Säfsen på söndag eftermiddag eller kväll den 7 juni. Vi checkar in i en Dalen-stuga, sen kör vi egna rundor på måndag, tisdag och onsdag, för att sedan ansluta till själva Adventure Days torsdagen den 11 juni. Efter ytterligare 3 dagars körning mm. är det dags för frukost söndagen den 14 juni. Sen kör vi naturligtvis grusvägar ända hem. Det låter väl trevligt?

Kök finns i stugan så vi kan tillaga både gemensam frukost och mat, innan evenemanget startar. Mat kan vi handla i affären i Fredriksberg, så då behöver inte maten under extradagarna bli så dyr. Om vi kör dagsturer så käkar vi naturligtvis lunch ute på nån restaurang.

Det står i beskrivningen att en Dalenstuga har 9+3 bäddar eller 10+2 bäddar, men hur de räknar då vet jag inte exakt. Att nån ska sova i en bäddsoffa anser jag är helt uteslutet, så jag planerar att vi ska vara max 8 personer i en Dalenstuga. Dvs. att alla ska ha tillgång till en egen säng.

Om inte stugan kan övergå i Adventure Days så måste jag betala 1500 kronor för städningen också.
Så just nu är planen att boendet med frukost i stugan + guidning på fina grusvägar under extradagarna kommer att kosta 1500 kronor per person. Men jag har även fått ett erbjudande av Touratech att erbjuda en rabattkod till själva Adventure Days, så därför blir merkostnaden bara 1000 kronor per person + mat och bränsle då förstås.

Nån kanske tycker att jag tar i vad det gäller ersättningen, men jag har en del kostnader som bl.a. bankgaranti till Kammarkollegiet som det dessutom är lag på att alla researrangörer har.

Extradagarna kräver naturligtvis ett deltagande i Adventure Days som du ska boka innan den 28 februari, för att få rabattkoden av mig som ger dig 500 kronor i rabatt. Detta ställer till det lite, för vilket ska du boka först? Du får helt enkelt boka extra dagarna först så att du får rabattkoden av mig. Jag får väl helt enkelt lita på att du även bokar Adventure Days 🙂 


Nu till frågan alla undrar över – Är detta kul?

Anmälan till extradagarna fyller du längst ner på den här sidan. Sen lägger jag in alla namn i en lösenordsskyddad deltagarlista så att vi kan hålla reda på varandra också.


Men du måste som sagt även anmäla ditt deltagande till Touratech experience.

Sidan med anmälan ser ut som skärmdumparna nedan. För att vi ska kunna bo i samma stuga är det viktigt att du noterar i fälten som jag har markerat!


OBS: Skriv att du vill bo i en Dalenstuga med Hojresor!

Viktigt är att du anger rabattkoden (som du får av mig) för att få 500 kronor i rabatt.

Det ingår en hel del i Adventure Days.

Några bilder från tidigare Adventure Days kan du se här.Som sagt, det ingår utbildning vilket även den erfarne grusbusen kan ha nytta av.

Man kan även få provköra nya BMW hojar.

Det kan vara slirigt ibland, så jag rekommenderar faktiskt nabbdäck.

Anmälan / betalning till extra dagarna:

 • Fyll i dina uppgifter i anmälningsformuläret nedan men glöm inte att kryssa i godkännanden.
 • När er anmälan har kommit in får ni e-post med uppgifter om hur/var anmälningsavgiften på 500:- ska betalas.
 • När anmälningsavgiften om 500 kronor har kommit in får du en bekräftelse via e-post, där du även får lösenordet till den lösenordsskyddade deltagarlistan.
 • Om evenemanget blir fullbokat kan du ändå anmäla dig och blir då placerad i en reservlista. Vid en eventuell avbokning, kontaktar vi den som står först på reservlistan. Tackar du ja till en ordinarie plats får du information om var/hur/när du ska betala anmälnings- eller deltagaravgiften.
 • Slutbetalning, dvs. resterande belopp ska vara oss tillhanda senast 30 dagar innan avresedatum.

Avbokningsregler:

 • Avbokning innan slutbetalning  av evenemanget kan ske mot en administrationsavgift på 500 kr, dvs. anmälningsavgiften.
 • Om avbeställning sker inom 10 dagar före avresa ska resenären betala hela evenemangets pris.
 • Om du får förhinder under de sista 10 dagarna när du redan har betalt har du alltid rätt att överlåta (sälja vidare) till någon kompis eller till någon på reservlistan. Detta enligt punkt 5.1 i Konsumentverkets allmänna villkor.
 • Vid färre antal deltagare än 7 personer förbehåller vi oss rätten att ställa in evenemanget. Om en resa ställs in på grund av för få deltagare, återbetalas hela beloppet för arrangemanget (anmälningsavgift och erlagt belopp).
 • Om evenemanget ställs in på grund av att arrangören inte kan genomföra evenemanget pga. sjukdom eller andra hinder, återbetalas hela beloppet för arrangemanget (anmälningsavgift och erlagt belopp).

Avbeställning- och reseförsäkring:

 • Du bör ha en egen avbeställning- och reseförsäkring för extradagarna. “I alla hemförsäkringar ingår en reseförsäkring som gäller i 45 dagar och den räcker oftast om du ska på en vanlig semesterresa. Hemförsäkringarnas reseskydd ger ersättning för de viktigaste skadehändelserna som kan inträffa på en resa, till exempel för sjukvårdskostnader om du blir akut sjuk eller råkar ut för ett olycksfall. Dessutom för sjuktransport hem om det blir nödvändigt. Akut tandvård kan också ersättas upp till ett visst belopp. I grundskyddet ingår också alltid ett egendomsskydd som ger ersättning för stölder upp till ett visst maxbelopp. Har du ingen hemförsäkring, kan du köpa en separat försäkring som innehåller motsvarande skydd.”
  Läs mer på www.konsumenterna.se eller kolla med ditt försäkringsbolag.

Oförutsedda händelser:

 • Vi betalar inte kostnader som orsakas av deltagares bristande kondition eller andra personliga omständigheter. Om deltagare avbryter lämnas inte avdrag på deltagaravgiften.

Resevillkor och resegaranti:

hojresor.se använder De allmänna resevillkoren som är överenskomna mellan Researrangörsföreningen i Sverige och Konsumentverket och har ställt lagstadgad resegaranti hos Kammarkollegiet.

144908775863063200_resized-2022508

Arrangör:
hojresor.se
Magnus Andreasson
Norrbergsvägen 5
812 40 Kungsgården

Tel: +46706308000

Jag vill delta i Adventure extra Days den 7 – 11 juni 2020 till en kostnad av 1500 kronor.

Ditt namn (obligatoriskt)

Gatuadress (obligatoriskt)

Postnummer(obligatoriskt)

Ort(obligatoriskt)

Ditt telefonnummer (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Viken sorts motorcykel kör du? (obligatoriskt)

Har du nabbdäck?

Anhörigs namn (ICE)

ICE, telefonnummer till anhörig.

Frågor och önskemål som t.ex. eventuella allergier eller önskan om specialkost.

Jag godkänner de Allmänna villkoren för paketresor

Jag godkänner att mina uppgifter lagras enligt GDPR – Dataskyddsförordningen

Jag godkänner att foton kan publiceras på webbsidan och sociala medier.

Jag godkänner att foton kan användas i marknadsföringssyfte.


Välkomna 🙂
Övrig information, eller bra att veta:

När jag gör en sån här sida så måste jag testa att allt fungerar, men jag har upptäckt att det kan finnas ett problem.

Jag testade anmälningsformuläret genom att skicka en anmälan till mig själv, men då kom texten:

Så jag testade att klicka på “Skicka” en gång till och då gick det iväg.

Efter lite felsökning kom jag på att jag hade höjt “reCAPTCHA human/bot threshold score” från standardvärdet 0,5 till 0,8 för att slippa en massa skräpkommentarer och inloggningsförsök.

Så jag provade att sänka till 0,5 och då funkade det med webbläsarna Chrome, Opera och Firefox. Men med webbläsaren Microsoft Edge krävdes det att jag tryckte 2 gånger på “Skicka” knappen. Så jag sänkte “reCAPTCHA human/bot threshold score” till 0,4 och då räckte det med ett tryck på “Skicka” även med Microsoft Edge.

Det är tydligen en hårfin gräns mellan spamattacker och ärliga människor, så det kan hända att du måste trycka flera gånger på “Skicka”

Synd att vi med ärliga avsikter hamnar på “fel sida” ibland. Men när allt är klart ska det se ut så här:

Om det inte funkar ändå kan du skicka ett mejl.

Comments are closed.