Adventure “extra” Days 2020, inbjudan

Aktuell status 20200722

Touratech Experience meddelar:

Adventure Days i Säfsen 2020 flyttas till 2021! Hur gärna vi än vill, ser vi på Touratech Experience & BMW Motorrad ingen möjlighet att genomföra eventet i år. Detta på grund av en fortsatt, om än betydligt minskad, smittspridning av COVID-19 i Sverige och Skandinavien. Myndigheterna är väldigt tydliga med sina regler om att tillställningar och sammankomster på över 50 personer inte tillåts i Sverige. Vi fortsätter givetvis att följa myndigheternas regler och rekommendationer precis som vi gjort under våren och sommaren.

Adventure Days 2021 kommer istället att arrangeras den 23-26 september 2021. Du som bokat Adventure Days 2020 får givetvis full återbetalning om du önskar det. Alternativet är att vi låter din bokning ligga kvar till Adventure Days 2021. Valet är ditt, men vi hoppas givetvis på att få behålla din bokning!


Uppdatering 20200403 – viktig information:

Bäste Adventure Days-deltagare,

Vi har på grund av COVID-19 tagit beslutet att flytta årets Adventure Days till hösten. De nya datumen blir 24-27 september. Din redan gjorda bokning gäller som tidigare men med de nya datumen.

Om du inte har möjlighet att medverka på Adventure Days 24-27 september och istället önskar avboka din plats – kontakta oss genom att svara på detta mail senast den 10 april. Om vi inte hör något från dig innan den 10 april så flyttas din bokning automatiskt till den 24-27 september!

Hoppas vi ses i Säfsen i september!

Vänliga hälsningar
David Johansson


Den 20 – 24 september kör vi extra dagarna och den 24 – 27 september är det Adventure Days, vilket tillsammans blir en Adventure Week 🙂

Kolla gärna på filmen som fotograf Johan Larsson har gjort åt Touratech.

Planen är att hyra en stor Dalenstuga från söndagen den 20 till torsdagen den 24 september.

Huruvida vi kan bo kvar i samma stuga när Adventure Days börjar vet jag inte nu. Men det vore bra att få ut sänglinnen redan på söndagen och ha samma boende i en vecka. Om det går att lösa kan jag meddela senare, men som det ser ut nu måste vi ta med oss eget sänglinne samt handdukar för extra nätterna.

Om vi kör till Säfsen på söndagen har vi 3 dagar på oss att köra egna rundor.

Precis som tidigare har jag alltså tänkt att vi “grusbusar” ska få några extra kördagar före själva eventet Adventure Days. Planen är att vi träffas i Säfsen på söndag eftermiddag eller kväll den 20 september. Vi checkar in i en Dalen-stuga, sen kör vi egna rundor på måndag, tisdag och onsdag, för att sedan ansluta till själva Adventure Days torsdagen den 24 september. Efter ytterligare 3 dagars körning mm. är det dags för frukost söndagen den 27 september. Sen kör vi naturligtvis grusvägar ända hem. Det låter väl trevligt?

Kök finns i stugan så vi kan tillaga både gemensam frukost och mat, innan evenemanget startar. Mat kan vi handla i affären i Fredriksberg, så då behöver inte maten under extradagarna bli så dyr. Om vi kör dagsturer så käkar vi naturligtvis lunch ute på nån restaurang.

Det står i beskrivningen att en Dalenstuga har 9+3 bäddar eller 10+2 bäddar, men hur de räknar då vet jag inte exakt. Att nån ska sova i en bäddsoffa anser jag är helt uteslutet, så jag planerar att vi ska vara max 8 personer i en Dalenstuga. Dvs. att alla ska ha tillgång till en egen säng.

Om inte stugan kan övergå i Adventure Days så måste jag betala 1500 kronor för städningen också.
Så just nu är planen att boendet med frukost i stugan + guidning på fina grusvägar under extradagarna kommer att kosta 1500 kronor per person.

Nån kanske tycker att jag tar i vad det gäller ersättningen, men jag har en del kostnader som bl.a. bankgaranti till Kammarkollegiet som det dessutom är lag på att alla researrangörer har.

Tänk även på att du måste vara anmäld till Adventure Days för att få delta på extradagarna.

Nu till frågan alla undrar över – Är detta kul?

Anmälan till extradagarna fyller du längst ner på den här sidan. Sen lägger jag in alla namn i en lösenordsskyddad deltagarlista så att vi kan hålla reda på varandra också.


När du skickar in din anmälan till Touratech experience är det viktigt att du noterar att du vill bo i en Dalenstuga med Hojresor!

Det ingår en hel del i Adventure Days.

Några bilder från tidigare Adventure Days kan du se här.Som sagt, det ingår utbildning vilket även den erfarne grusbusen kan ha nytta av.

Man kan även få provköra nya BMW hojar.

Det kan vara slirigt ibland, så jag rekommenderar faktiskt nabbdäck.

Anmälan / betalning till extra dagarna:

 • Fyll i dina uppgifter i anmälningsformuläret nedan men glöm inte att kryssa i godkännanden.
 • När er anmälan har kommit in får ni e-post med uppgifter om hur/var anmälningsavgiften på 500:- ska betalas.
 • När anmälningsavgiften om 500 kronor har kommit in får du en bekräftelse via e-post, där du även får lösenordet till den lösenordsskyddade deltagarlistan.
 • Om evenemanget blir fullbokat kan du ändå anmäla dig och blir då placerad i en reservlista. Vid en eventuell avbokning, kontaktar vi den som står först på reservlistan. Tackar du ja till en ordinarie plats får du information om var/hur/när du ska betala anmälnings- eller deltagaravgiften.
 • Slutbetalning, dvs. resterande belopp ska vara oss tillhanda senast 30 dagar innan avresedatum.

Avbokningsregler:

 • Avbokning innan slutbetalning  av evenemanget kan ske mot en administrationsavgift på 500 kr, dvs. anmälningsavgiften.
 • Om avbeställning sker inom 10 dagar före avresa ska resenären betala hela evenemangets pris.
 • Om du får förhinder under de sista 10 dagarna när du redan har betalt har du alltid rätt att överlåta (sälja vidare) till någon kompis eller till någon på reservlistan. Detta enligt punkt 5.1 i Konsumentverkets allmänna villkor.
 • Vid färre antal deltagare än 7 personer förbehåller vi oss rätten att ställa in evenemanget. Om en resa ställs in på grund av för få deltagare, återbetalas hela beloppet för arrangemanget (anmälningsavgift och erlagt belopp).
 • Om evenemanget ställs in på grund av att arrangören inte kan genomföra evenemanget pga. sjukdom eller andra hinder, återbetalas hela beloppet för arrangemanget (anmälningsavgift och erlagt belopp).

Avbeställning- och reseförsäkring:

 • Du bör ha en egen avbeställning- och reseförsäkring för extradagarna. “I alla hemförsäkringar ingår en reseförsäkring som gäller i 45 dagar och den räcker oftast om du ska på en vanlig semesterresa. Hemförsäkringarnas reseskydd ger ersättning för de viktigaste skadehändelserna som kan inträffa på en resa, till exempel för sjukvårdskostnader om du blir akut sjuk eller råkar ut för ett olycksfall. Dessutom för sjuktransport hem om det blir nödvändigt. Akut tandvård kan också ersättas upp till ett visst belopp. I grundskyddet ingår också alltid ett egendomsskydd som ger ersättning för stölder upp till ett visst maxbelopp. Har du ingen hemförsäkring, kan du köpa en separat försäkring som innehåller motsvarande skydd.”
  Läs mer på www.konsumenterna.se eller kolla med ditt försäkringsbolag.

Oförutsedda händelser:

 • Vi betalar inte kostnader som orsakas av deltagares bristande kondition eller andra personliga omständigheter. Om deltagare avbryter lämnas inte avdrag på deltagaravgiften.

Resevillkor och resegaranti:

hojresor.se använder De allmänna resevillkoren som är överenskomna mellan Researrangörsföreningen i Sverige och Konsumentverket och har ställt lagstadgad resegaranti hos Kammarkollegiet.

Arrangör:
hojresor.se
Magnus Andreasson
Norrbergsvägen 5
812 40 Kungsgården

Tel: +46706308000

  Jag vill delta i Adventure extra Days den 20 - 24 september 2020 till en kostnad av 1500 kronor.

  Ditt namn (obligatoriskt)

  Gatuadress (obligatoriskt)

  Postnummer(obligatoriskt)

  Ort(obligatoriskt)

  Ditt telefonnummer (obligatoriskt)

  Din e-post (obligatoriskt)

  Vilken sorts motorcykel kör du? (obligatoriskt)

  Har du nabbdäck?

  Anhörigs namn (ICE)

  ICE, telefonnummer till anhörig.

  Frågor och önskemål som t.ex. eventuella allergier eller önskan om specialkost.

  Jag godkänner de Allmänna villkoren för paketresor

  Jag godkänner att mina uppgifter lagras enligt GDPR – Dataskyddsförordningen

  Jag godkänner att foton kan publiceras på webbsidan och sociala medier.

  Jag godkänner att foton kan användas i marknadsföringssyfte.


  Skicka gärna mejl om anmälningsformuläret inte fungerar.


  Välkomna 🙂


  Kommentera via Facebook

  Comments are closed.