Ett besök på Himmelsberget

Jag har gjort en ny sida med bilder eftersom webbhotellet One kommer att stänga One Photo så att alla bilder jag har laddat upp i olika gallerier försvinner. Eftersom jag har tusentals bilder i One Photo gallerierna skapar detta oerhört med arbete så därför kan jag INTE rekommendera One.com. De har faktiskt betett sig så illa att jag (så snart det är möjligt) kommer att flytta rubbet till ett annat webbhotell.

Men det är verkligen inte “bara” att publicera bilderna på nytt, eftersom de måsta anpassas till dagens teknik och apropå det så är de tagna med första generationens digitalkameror vilket innebär att kvalitén inte är på topp.


I alla fall så var det fint väder på söndagen den 20 maj. Så jag, Lena och Bengt som skjutsade Jessica, drog iväg för att köra till Himmelsberget.

Ett kort stopp på den gamla banvallen över Ågsjön.

Lena trivdes.

Bengt och Jessica gillade också vägarna.

Jag körde upp för den steniga stigen till tornet på Himmelsberget.Det var lite väl tuff körning upp till berget så Bengt, Jessica och Lena gick upp.


Bengt och jag klättrade upp i tornet för att kolla på den grymma utsikten.


Lena är höjdrädd så hon stannade nere på marken.

Det är i alla fall grym utsikt så Lena får hålla tillgodo med bilderna.


Vi klättrade ner och tog fram kaffet.

Efter kaffet var det dags att dra vidare.

Jag körde ner och tog kort på Lenas och Bengts hojar.

Vi tog en liten paus nära Kungsberget och sen fortsatte vi hemåt.

Kommentera via Facebook

Comments are closed.