Mälaren runt på grus 2008

När vi besökte MC-mässan igår var det någon som undrade om jag hade kört Mälaren runt.
– Javisst och vi körde på grusvägar, svarade jag.

Men tydligen hade jag inte publicerat bilderna här på webbsidan, men jag hittade dem i en gammal hårddisk. Så efter lite urval och redigering har jag lagt upp 31 bilder på den här sidan.

Det är dock länge sen så jag minns inte exakt vem som var turledare etc. GPS loggen har jag dock sparat så jag har koll på vart vi körde. Vi träffades i alla fall vid Shell i Fjärdhundra.Alla bilder är tagna i det gamla 4:3 formatet, men nu ska det vara widescreen så därför har jag lagt ihop några bilder.


Turledaren? Han har i alla fall en gul väst med texten Hellrediket.
I GPS-loggen ser jag hur vi körde till OKQ8 Kungsängen.
Från OKQ8 Kungsängen till Huvudsta i Solna blev det bara körning på asfalterade vägar.

Alla som skulle köra Mälaren runt samlades vid Pampas.


Vi lät de som skulle köra på asfalterade vägar dra iväg först eftersom vi skulle köra genvägar genom skogen.Vi körde mindre vägar och tog färjan på Ekeröleden mellan Ekerö-Slagsta.
När vi skulle genom Södertälje var det ganska tät trafik.

Vi tog en paus nära Skottvångs gruva.Sommaren 2008 hade jag inte möjlighet att ta bilder när vi körde, så jag har snott en bild från Google Earth som visar hur det såg ut när vi körde förbi Harsjön.

Vi tog en liten paus innan vi korsade riksväg 55.

Vi körde söder om Mälaren till Kvicksund, men sen var vi tvungna att dra hemåt. Men eftersom vi började redan i Fjärdhundra körde vi i alla fall runt större delen av Mälaren.

Kommentera via Facebook

Comments are closed.