MC äventyr 2013

Vår plan för sommarens MC-äventyr var cirka 400 mils körning på småvägar och grusvägar upp genom Sveriges inland, vidare till Finlands östra sida, för att där köra söderut så nära gränsen som möjligt, sen tvärs över Finland, vidare över alla småöar för att ta oss till Sverige via Åland.

20130627. Bengt, Lena och jag började bli klara för avfärd.

Även till denna resa hade det varit mycket att planera. Koll av kartor, sena kvällar med Garmins ruttplaneringsprogram Mapsource och BaseCamp i datorn för att hitta alla småvägar. Koll av planerade GPS-rutter med Google earth. Planera så att det inte blir för långt mellan bensinstationerna, som t.ex. i östra Finland, där det hade blivit 48 mil mellan 2 tankställen om jag inte hade planerat en annan väg. Den totala planeringsarbetet inför en sån här resa brukar pågå hela vintern, men tillslut var det i alla fall dags att dra iväg enligt planen.

Reseberättelsen har jag delat upp 4 sidor, eftersom det blir för många foton för att ha dem på en sida. Det är säkert ingen som orkar se alltihopa på en gång heller och finns det fler sidor är det lättare att se en del nu och en annan del vid ett annat tillfälle. Så håll tillgodo …. kolla in sommaren 2013 års MC-äventyr 🙂


Tryck på pilen för att komma till del 1.
Dag 1 & 2.


Tryck på pilen för att komma till del 2.
Dag 3, 4 & 5.


Tryck på pilen för att komma till del 3.
Dag 6, 7, 8 & 9.


Tryck på pilen för att komma till del 4.
Dag 10, 11 & 12.


Comments are closed.