MC äventyret 2005 – dag 1 och index

Nu har jag gjort nya sidor till den här resan också. Dels pga. att webbhotellet One.com har gjort om gallerierna samt att jag tycker att det är bättre att infoga dem på några sidor, för då kan jag ha text och länkar på ett helt annat sätt. Men det har inte varit “bara” att tanka upp dem till WordPress för det krävdes en hel del redigering också. En redigering som har varit ganska svår eftersom bilderna är tagna med några av de första digitala kamerorna som överhuvudtaget fanns att köpa. Jag har tagit bilderna med en Sony Cyber-shot DSC-P31 2,0 megapixel kamera och de andra har haft motsvarande kameror. Originalbilderna är även i det gammalmodiga tjock-TV formatet 4:3 med endast 1600 x 1200 pixlar vilket ställer till det en del, när jag helst vill ha dem i widescreen-formatet 16:9.


Söndagen den 7 augusti 2005 drog jag, Lena, Christer och Inga drog iväg norrut på ett litet äventyr, som faktiskt var den första resan med motorcykel.

Vi började med att köra upp till Höga Kusten, men vad jag minns så regnade det mycket den första dagen, så därför finns det bara 2 bilder som är tagna när regnet upphörde vid 7-tiden på kvällen. Bara två bilder på en sida är ganska lite så därför är detta både dag 1 och en indexsida med länkar till följande sidor längre ner på den här sidan.

Om ni undrar varför Lena ser så tjock ut så är det för att hon hade ryggsäcken under regnjackan.


Detta var första sommaren som jag hade GPS så loggarna är lite bristfälliga, men vad jag kan se så körde vi ca. 44 mil den första dagen.

En presentationsbild har jag i alla fall fixat, men eftersom Christer tog kortet, så syns bara hans Honda Gold Wing på bilden.

Om du vill se mera kan du klicka på nån av pilarna nedan ….


Klicka på pilen för att gå vidare till dag 2.
Skogsblomman vandrarhem – Åsele camping


Klicka på pilen för att gå vidare till dag 3.
Åsele camping – Gäddede camping


Klicka på pilen för att gå vidare till dag 4.
Gäddede camping – Dammåns camping.


Klicka på pilen för att gå vidare till dag 5.
Dammåns camping – Funäsdalen


Klicka på pilen för att gå vidare till dag 6.
Funäsdalen – hem


Kommentera via Facebook

Comments are closed.