Vintern 2008-2009

Vintern 2008-2009 körde vi en hel del på sjöar och isiga vägar.


Den 27 december 2008 var vi på Storsjön och körde.


Den 18 januari var jag och Loyden ute på isen.

Jag körde med enduro dubbade däck.


Den 14 februari var det en härlig vinterdag.
Den 15 mars var det dags att köra lite på Storsjön igen.


Till den 22 mars hade jag monterat ett nytt bakdäck.

Loyden och jag körde en runda.

Det blev lite skitigt.


Men när jag kom tillbaka till garaget såg jag att dubbarna i bakdäcket var helt slut.

Vi hade kört en runda på 106 km och Loydens bakdäck såg ut precis som när vi startade. Jag försökte reklamera däcket men det fanns inga garantier sa de. Men jag anser fortfarande att det var ett fabrikationsfel, för jag har haft andra enduro dubbade däck som har rullat långt.

Kommentera via Facebook

Comments are closed.