Nyhet – Stadler activ II GTX.

Nyhet – nya handskar från Stadler.

På hemsidan står det att handskarna släpps 2023 men Michael som har firman Event-MC skickade ett purfärskt par Stadler Activ II GTX i storlek 9/Large för påseende/test.

Jag kan bara säga att de passar som hand i handsken. 🙂

Stadler ACTIV 2 är en ny GTX handske med laminerat membran och den är varmfodrad på översidan men ofodrad på insidan. Ofodrad insida blir säkert perfekt i kombination med handtagsvärme. I och för sig sägs det att man inte ska använda handtagsvärme när man har Gore-Tex handskar, för då kommer vätan in. Men det kan ju vara kallt och torrt.  Finns i storlekarna 7-12.De blir säkert bäst i test, precis som Stadler Vent blev när Motorrad testade 11 par sommarhandskar.

Kommentera via Facebook

Comments are closed.