100 mil grus byter namn till 99 mil grus.

Som du kanske har läst började jag med att planera den åttonde varianten av 100 mil grus, som jag dessutom planerade åt andra hållet mot hur vi har kört 100 mil grus tidigare, sen ska vi övernatta på andra ställen …. osv.

Jag har fortsatt att planera och just nu är jag uppe i ruttversion 11 till fredagen, version 8 till lördagen och version 5 till söndagen. Med alla dessa ändringar blir det en helt ny resa, så därför har jag nu beslutat att resan byter namn till 99 mil grus.

Ni som har varit med i 100 mil grus tidigare kommer att hålla med mig, för det är verkligen en ny resa. Många av vägarna har jag inte ens kört själv och vi kommer att köra på minst 12 ställen som inte ens finns på vanliga kartor.

Det är fortfarande samma datum som jag hade planerat till 100 mil grus. Men eftersom det är så många ändringar blir det premiär för resan 99 mil grus den 3-6 augusti.

Klicka på bilden nedan för att läsa mera.

Kommentera via Facebook

Comments are closed.