100 mil grus 2.0 – 2018


100 mil grus 2.0 – 2018 – intro och indexsida.


Precis som planerat körde jag till Ockelbo den 24 maj för att träffa de andra deltagarna i 100 mil grus 2.0.  Enligt min planerade rutt så ska resan starta med körning runt Bysjön så därför var jag tvungen att kolla läget. Jag träffade även en dam som var ute och gick med hunden. Först så hon lite bitter ut när jag kom körandes med motorcykeln på promenadstigen, men när jag berättade att jag måste visa deltagarna hur fint det är i Ockelbo blev hon positivt inställd. Det gäller att ha rätt argument 🙂

Vid Ockelbo vandrarhem började deltagarna anlända.

När de flesta hade kommit gick vi till pizzerian för att äta lite och dricka några öl.Karhu öl i ett Falconglas? Det är väl att häda – på två sätt?

Mätta och belåtna gick vill tillbaka till vandrarhemmet för att drömma om de kommande bredsladdarna …. ZZZZZZZZZZZZZZZZZ


Genvägar:

Tryck på pilen för att komma till dag 1.


Tryck på pilen för att komma till dag 2.


Tryck på pilen för att komma till dag 3.


Kommentera via Facebook

Comments are closed.