Planering inför tisdagskörningen den 7 juli

Gulf till Gulf 🙂


Nu har jag planerat en 7-milakörning till tisdag kväll. Vi startar 18:00 från Gulf i Torsåker och avslutar vid Gulf i Årsunda några timmar senare. Om det regnar kan “Åkervägen” vara slirig, så nabbdäck rekommenderas.

Välkomna 🙂


De som tycker att Torsåker ligger lite “offside” kan hänga med på en extra grusvägskörning dit. Enligt en tidigare GPS-logg tog det 30 minuter att köra från den före detta gamla Bilisten-macken i Kungsgården till Gulf-macken i Torsåker. Så om vi samlas vid den nerlagda macken i Kungsgården klockan 17:00, kör iväg strax därefter så hinner vi både tanka, käka en glass och snacka med resten av gänget i Torsåker innan vi drar iväg på grusrundan klockan 18:00. Vad sägs om det?

Kommentera via Facebook

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.