Nu har vi startat den tionde säsongen av tisdagsrundan.

5 gasglada herrar dök upp på OKQ8 i Storvik för att köra säsongspremiären av tisdagsrundan på grus. Detta är faktiskt den tionde säsongen och nästan 10-års jubileum, eftersom vi körde den första tisdagsrundan den första maj 2007.
Skogsmaskiner har härjat lite överallt under vintern, så en före detta stig är numera en skogsväg. Men överlag så är grusvägarna ganska sönderkörda av slirande personbilar, så det förekommer massor av djupa spår.

Jag hittade en ny väg, men den har en bom som dock är lättpasserad.

Fika vid Jägarstugan 🙂

Jag hade planerat att vi skulle avsluta i Järbo vid 8-tiden och det stämde på 1 minut när 🙂

Kommentera via Facebook

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.