Nya sidor om resan till Nordkap 2006

Webbhotellet One.com ställer till det med gamla fotoalbum så jag måste göra om en hel del på den här sidan. Men ta bort de gamla gallerierna och lägga in foton på några sidor är ändå en stor förbättring tycker jag. För då kan jag skriva text och infoga länkar i direkt anslutning till bilderna.

I alla fall så är det inte “bara” att flytta in bilderna på olika sidor, för jag vill ju även snygga till dem lite. Så jag rotade lite i högen med hårddiskar och hittade 459 bilder från Bengt och Jessica, 51 bilder från Christer, 19 bilder från Inga  samt att jag hade 120 bilder så det blev tillsammans 649 bilder.

Efter urval och redigering återstod 347 bilder, men sen har jag gjort 16 kartbilder, tagit en bild från Google Earth samt några utvalda bilder som den du ser när man delar sidorna på Facebook etc. Allt detta har jag sen delat upp på 13 sidor med själva resereportaget och en sida med ett urval av de bästa samt en indexsida som du kommer till genom att klicka på bilden nedan.

Kommentera via Facebook

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.