Information om Adventure Days

Jag fick nyss ett meddelande angående Adventure Days.


Bäste Adventure Days-deltagare,

Vi förstår att många av er känner oro just nu och precis som ni följer vi utvecklingen i Sverige, Norden och omvärlden noga.

Årets upplaga av Adventure Days så ligger ännu en bit fram i tiden. Vår förhoppning är att eventet ska kunna genomföras som planerat, men det avgörs av de kommande veckornas/månadernas utveckling av COVID-19. Vi kommer givetvis att följa myndigheternas rekommendationer och göra det som krävs för att inte utsätta någon för onödiga risker.

Då det just nu råder en osäkerhet har vi beslutat att slutbetalning för Adventure Days inte behöver göras förrän den 30 april. Utöver framflyttat slutbetalningsdatum gäller våra vanliga villkor för Adventure Days som du finner på hemsidan.

Vänliga hälsningar / Kind Regards

David Johansson

 

Kommentera via Facebook

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.