Tisdagsrundan den 26 maj.

Nu är jag klar med planeringen av en 7-mila runda till tisdag kväll.

Jag började med att göra 13 rutter som jag sedan gjorde om till spår. Sedan sammanfogade jag dessa med 12 spår av vägar som inte finns på en normal vägkarta. Så efter flera timmars jobb har jag lyckats åstadkomma en spännande 7-mila runda till tisdag kväll. Ännu en gång har det alltså tagit minst lika lång tid att göra rutten som att köra den 🙂

Vi träffas vid OKQ8 i Storvik och klockan 18:00 måste vi dra iväg för att efter ett par timmar avsluta på samma ställe.

Fikar gör vi på nåt trevligt ställe i skogen, så ta med kaffe eller dylikt!

Enligt prognosen ska det bli bra väder så vi slipper nog hälla vatten ur stövlarna.

Uppdatering!
Det verkar bli kanonväder i morgon kväll 🙂

Välkomna 🙂

Kommentera via Facebook

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.