I morgon kör vi den hemliga nationaldagsturen.

För nionde gången planerar och guidar jag den hemliga nationaldagsturen på grusvägar. Det enda skillnaden är att SMC inte deltar i år, p.g.a. det rådande läget med Corona-viruset.

Räkna med att det blir körning hela dagen för jag har gjort en rutt på 20 – 25 mil. Exakt sträcka kan jag inte berätta eftersom det är hemligt, men det blir så mycket grusvägar och större stigar som det bara går 🙂

I början på veckan såg väderprognosen blöt ut men de senaste dagarna har den blivit allt bättre. Trots att det är hemligt kan jag avslöja att vi ska köra norrut från Järbo, eller inom ringen som jag har ritat på kartan.

I natt kanske det regnar kraftigt, men enligt prognosen ser det ut som att regnet har passerat Gästrikland under morgontimmarna.

Så det verkar faktiskt bli uppehåll där vi ska köra under dagen och med lite tur får vi fuktiga vägar som betyder dammfri körning.

Ta gärna med en termos med kaffe eller annat som du vill ha till förmiddagsfikat. Vi kommer även att stanna för lunch nån gång mitt på dan och i närheten finns det även möjlighet att tanka hojarna.

Eftersom det är Nationaldagen kan det vara trevligt med flaggor på hojarna. Finns säkert på ÖoB eller nåt annat billigt ställe.

Så i morgon på lördag den 6 juni. Klockan 09:00 startar vi från Preem-macken i Järbo.

Klicka på bilden nedan för att få fram kartan till Preem-macken i Järbo.

Om vi blir många så är det bäst att köra enligt cornermanprincipen, men då tycker jag att den som ställer upp som sweeper bör få något får att han eller hon tuggar damm hela dagen. En gratis lunch till sweepern vore inte fel, men eftersom denna körning är gratis tänkte jag samla in lite till detta. Så om ni vill kan ni Swisha en liten slant till mitt telefonnummer 0706308000 Som meddelande kan ni skriva “Hemliga turen” 🙂

Sponsring via Swish.
Magnus Lindström 50:-

Välkomna 🙂


Kommentera via Facebook

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.