KTM Adventure Twin Club Nordic höstträff

Peter ordnade en trevlig höstträff med boende i Villa Gladtjärn för medlemmar i KTM Adventure Twin Club Nordic. Lite konstigt är det att vi bara var 10 personer när det är totalt 344 medlemmar … men … men .. vi som var där hade i alla fall en väldigt trevlig helg med mycket körning på härliga grusvägar och större stigar.


Lasse kom med förslaget att vi skulle ta ett gruppfoto under Dalahästen eftersom vi tog ett gruppfoto under den kromade älgen.

När vi kom tillbaka efter den härliga grusvägsrundan på lördagen kom Villa Gladtjärns chef Baileys och undrade om arrangören Peter tyckte att allt var bra.

Stefan och jag körde grusvägar till Villa Gladtjärn i fredags och tillbaka till Storvik i dag. Så jag har kört 52 mil totalt och hittat en hel del nya vägar som vi kan köra i framtida resor. Sen har jag tagit över 750 bilder så räkna med ett större reportage inom en snar framtid.

Kommentera via Facebook

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.