100 mil grus 2021 – reseinbjudan

Jag kunde inte hålla mig så den 5-8 augusti kör vi 100 mil grus för sjätte gången 🙂

Jag hade faktiskt inte tänkt att köra den här resan i år, så förutom 70 och 80 mil grus planerade jag en annan resa som fick namnet 95 mil grus. Men när jag höll på med rutterna så saknade jag 100 mil grus som vi har kört 5 gånger tidigare.

Det har inte varit exakt samma vägar alla gånger för jag hittar ofta något nytt. Förutom några nya sträckor i år är en stor nyhet att det inte blir boende i Malungs camping utan det blir i Hag rumsuthyrning istället. I Malung naturligtvis, så att vi kan äta en god middag hos Sandbäcks.

Klicka på bilden för att läsa mera.

Kommentera via Facebook

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.