Inbjudan TillTopparna 2022

Den 3-10 september 2022 kör vi en närmare 150 mil lång äventyrsresa till Norge för att besöka Trontoppen och Blåhø.

Tanken var att köra den här resan sommaren 2020 men sen kom Coronaviruset så det blev inte möjligt att köra in i Norge. Förhoppningsvis har viruset lättat, eller i alla fall är hanterbart, till den tidiga hösten 2022 så att vi kan köra den här resan.

När vi kör upp till Trontoppen vill inte ha regn eller dimma, utan vi vill helst ha klart väder så att vi kan njuta av den fina utsikten. Men eftersom vädret kan variera mycket har jag planerat in 4 tillfällen då vi kan köra upp till Trontoppen. På kvällen den 5, på morgonen den 6, på kvällen den 7 eller på morgonen den 8 september.

Klicka på bilden för att läsa mera ….

Kommentera via Facebook

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.