Säsongspremiär, tisdagsrundan 2022.

Uppdatering 20220503 15:30

Väderprognosen håller i sig. 🙂


Den första maj 2007 arrangerade jag den första tisdagsrundan på grus.

Men i morgon den 3 maj är det dags att dra igång den 15:e säsongen. Men tro nu inte att det är samma vägar hela tiden, för trots att det har varit hundratals rundor vid det här laget är det inte en enda som är exakt lika som den andre.

Vi träffas vi OKQ8 i Storvik och drar iväg vid 18-tiden. Som vanligt tar vi en fikapaus någonstans i skogen, så ta gärna med en termos med kaffe. Jag beräknar att vi kommer åter till startpunkten OKQ8 i Storvik vid 20-tiden.

Rutten har jag inte klar ännu, men räkna med att den blir cirka 8 mil.

Enligt SVT’s prognos ser det ut att bli ganska bra väder i morgon.

Prognosen från SMHI ser också ganska bra ut.

Välkomna 🙂

 

Kommentera via Facebook

Comments are closed.