Inbjudan till tisdagsrundan den 16 augusti.

Väderprognosen för tisdag kväll ser skaplig ut. 🙂

Det kanske blir nån skur på eftermiddagen.

Framåt kvällen blir det tydligen bättre och förhoppningsvis är det lite fuktiga vägar så vi slipper dammet.

Vi ska prova något nytt i morgon kväll och det är att dela upp oss i 2 grupper, en snabbare och en lite långsammare. Detta är möjligt eftersom Kurre kan vara turledare för den lite lugnare gruppen.

Jag har gjort ett par rutter varav den ena är 66,5 km för det snabbare gänget och 61 km för det lite långsammare gänget. Att det bara skiljer cirka 5 km låter kanske inte så mycket, men i rutten för den snabbare gruppen ingår det även några lite mer krävande sträckor som tar lite längre tid.

Vid 18-tiden träffas vi vid Preem i Järbo där vi delar upp oss i 2 gäng samt att jag kan förklara hur cornermanprincipen funkar om det nu är någon som inte vet det. Ett litet problem med 2 grupper är att det kommer att behövas 2 sweepers, men det fixar vi säkert.

Jag har planerat att vi ska ha en gemensam fikapaus ute i skogen, så ta gärna med kaffe eller annat drickbart. Vid den gemensamma fikapausen kommer det även att vara möjligt att byta grupp för den som vill köra snabbare eller långsammare.

Med snabbt menar jag max 70-80 km/tim på större raksträckor med fri sikt och med långsammare menar Kurre max 50-60 km/tim.

Strax efter 18-tiden drar vi iväg från Preem i Järbo och avslutar på samma ställe vid 20 – 20:30-tiden.

Välkomna 🙂

Kommentera via Facebook

Comments are closed.