Kvällskörningar på grus 2023 – en samlingssida.

Hösten är här, så det blir ingen tisdagsrunda i kväll, men ni kan kolla på bilder från sommaren 2023 i alla fall.

Den här säsongen blev det 12 tisdagskörningar och en onsdagsrunda, alltså totalt 13 kvällskörningar. Men det kunde ha blivit 18 gånger om det inte blev inställt vid 5 tillfällen. En gång ställde vi in för att det var körning till Gökottan i Lingbo kvällen efter, en gång för att det var SMC’s hemliga nationaldagstur hela tisdagen, en gång p.g.a. ösregn och två gånger för att jag var ute på en resa.

Redan den första maj 2007 startade jag den första tisdagsrundan på grus, så detta var den 16:e säsongen. Men trots att det har varit omkring 200 tisdagsrundor är det inte en enda som är exakt lika som en annan. Visst har vi kört på vägar som vi har kört tidigare, men kombinationen av dessa har faktiskt varit olika varje gång.

I och för sig finns dessa bilder på enskilda sidor, men det kan ju vara bra med en samlingssida, så du har nåt att drömma tillbaka till under den kommande långa vintern. Klicka på bilden för att komma till samlingssidan.

Kommentera via Facebook

Comments are closed.