Nu är resereportaget från 78 mil grus 2023 klart.

Nu är jag äntligen klar med resereportaget från 78 mil grus, men att göra det här resereportaget har varit ett omfattande arbete.

Det har varit minst 3 dagars arbete att välja ut och redigera de bästa bilderna, sen är det ytterligare några dagars arbete att publicera bilderna på hemsidan och skriva texter. Men det som har tagit mest tid är nog att jag samtidigt har kollat GPS-loggarna och med hjälp av bilder skapat 46 nya waypoints där det finns fikaplatser, bommar och annat intressant.

Ibland tar jag även bilder på ställen som jag passerar i 70-80 km/tim. För att jag senare, med hjälp av GPS-loggen, ska kunna se platsen på kartan är det väldigt viktigt att kamerans klocka är inställd exakt på sekunden.
För framtida reseplanering har jag just nu tillgång till 1447 spår av vägar som inte finns på vanliga kartor, varav 900 är bekräftade. Alltså återstår det, minst sagt, en hel del rekognosering. 🙂

Att jag har tillgång till 900 spår av vägar som inte finns på vanliga kartor, betyder att mina resor blir bättre och bättre. Men samtidigt betyder det att vägarna blir mindre och mindre, vilket i sin tur gör det svårt att hinna köra långa dagsetapper. OK, körtiden blir nog lika, men sträckorna måste nog bli kortare. Att sträckorna måste bli kortare märkte vi framförallt på fredagen i den här resan då vi fick skippa en del på slutet.

Klicka på bilden nedan för att se mera från resan.

Kommentera via Facebook

Comments are closed.