En höstrunda med MC Event.

Henrik och jag bokade in oss på en höstrunda som Henke arrangerade genom sitt företag MC Event.

Klicka på bilden om du vill se 65 bilder från höstrundan med MC Event.

För övrigt så arrangerar Henke genom sitt företag MC Event en hel del som har med motorcykelkörning att göra, som t.ex. guidade grusturer. Den guidade 20-milaturen som Henrik och jag bokade in oss på kostade 500 kronor per person inklusive lunch. Det finns även andra varianter som t.ex. Grusbus med kaffe som är en runda på cirka 8-10 mil för 295 kronor. Sen finns det Grusbus Deluxe som är en runda på cirka 15-20 mil, men då ingår även fika, mellanmål samt lunch med utsikt för 795 kronor per person.

Att företaget MC Event tar betalt för guidning på grusvägar tycker jag är helt OK, för jag vet att det är många timmars arbete att planera en runda. Dessutom krävs det en hel del rekognosering för att se om det överhuvudtaget går att köra rundan som planerat. Men detta med betalning leder in tankarna på arbetet som jag gör via mitt företag Hojresor. Några har faktiskt redan skickat bidrag för tisdagsrundor via Swish och många andra har tyckt att jag borde ta betalt för mitt arbete som typ en eller två hundralappar per person för en tisdagsrunda. Nu har jag inte tagit något beslut om betalning än, men när försäkringar, MC-däck, service och allt annat blir dyrare kanske även jag måste börja ta en mindre summa för grusvägskörningarna.

Kommentera via Facebook

Comments are closed.